Patchwork-Party

De Patchwork-Party

IMG_0200

Voor iedereen die van gezelligheid, patchwork en herinneringen houdt, maar het niet leuk vindt om zelf creatief te  handwerken.

Zin in een feestje? Jij bent onze gastvrouw/gastheer en je nodigt je gasten uit. Jouw gasten nemen kledingstukken mee waar ze mooie herinneringen aan bewaren (favoriete spijkerbroek, sport shirts, babykleertjes, van een overleden dierbare). Wij komen geheel vrijblijvend (er zijn geen kosten aan verbonden) bij je thuis. Daarna is ons programma als volgt: koffie & taart, gevolgd door een korte demo van onze producten. Aansluitend gaan wij samen met de gasten aan de slag om mooie ontwerpen te maken van de meegebrachte kledingstukken.

Na afloop kunnen alle gasten met een leuke korting het zelf ontworpen Patchwork-product bestellen. Wij nemen de kleding mee en maken het unieke Patchwork. Binnen 14 dagen wordt alles bij de gastvrouw/gastheer afgeleverd.

Heb je er nu al zin in gekregen? Bel ons (Arjan & Jostal van YourPatchwork) voor vragen of een afspraak op 06-16191711. Of stuur een mail naar contact@yourpatchwork.nl.