Over ons

Home / Over ons

Hallo,

Wij zijn Arjan en Jostal. Wij hebben in 2015 YourPatchwork opgericht. Wil je weten hoe YourPatchwork is ontstaan?

IMG_0261

Arjan is professioneel stoffeerder. Hij is eigenaar van Studio Brink en maakt maatwerk kussens voor boten, stoelen, banken en tuinmeubels.

 

Jostal heeft 20 jaar werkervaring in de dienstverlening en werkt als strategisch credit manager voor haar eigen onderneming Executive Creator.

Nadat Jostal in 2015 haar MBA afrondde, ontstond er ruimte en energie om een idee dat al een tijd leefde samen uit te werken.

Het idee: het is toch zonde om al die leuke t-shirts waar je zoveel herinneringen aan hebt, te laten liggen op de achterste plank van je kledingkast. Of nog erger… in een doos op zolder.

Op zolder? Ja, onze inspiratiebron stond inderdaad op zolder.

Een doos met scouting herinneringen (op kamp, goede feesten) en een doos met dispuutskleding (ha ha, dat we dat aan deden…)

IMG_0965

We wilden heel graag een tastbare herinnering maken. En dit zijn ze geworden: twee leuke warme herinneringsdekens

En 3 dozen met babykleren. Zo leuk om die eerste kleertjes weer door je handen te laten gaan. Weet jij het nog? Dit was zijn eerste truitje. En dit? Oh ja, het jasje toen we voor het eerst naar buiten gingen.

Zijn jouw herinneringen net als de onze de moeite waard om te bewaren? Jouw eigen inspiratiebron is uniek. Hockey of tennis. Wellicht je favoriete voetbalclub waar je al jaren de clubshirts van spaart. Of die stapel met shirts die je bij elkaar hebt gelopen met hardloopwedstrijden en marathons. Neem ook eens een kijkje op onze instagram-pagina, boordevol met mooie foto’s.

Ondertussen hebben we naar aanleiding van de vraag van onze klanten ons blikveld verbreed. We maken herinneringsproducten voor alle grote levensgebeurtenissen. Alles tussen ‘rouw & trouw’, ‘geboorte & graf’.

Tot gauw,

Arjan en Jostal