Dia1

Troost & herinneringen

Home / Troost & herinneringen

Troost is verbonden aan liefde. De liefde van onze dierbaren…die willen we zo lang mogelijk voelen. YourPatchwork biedt troostrijke herinneringsproducten die op moeilijke momenten de herinnering persoonlijk en tastbaar kan maken.

Heeft uw kind een dierbare verloren? Wordt uw kind langdurig gescheiden van de ouders door een ziekenhuisopname? Dan is het fijn om tastbare herinneringen dichtbij te hebben. Onze Troostkussens worden gemaakt van heerlijk zachte fleecestof en lapjes van persoonlijke kleding van de dierbare. Er zit een geheim opbergvakje en een fotovakje in. Zo blijven de herinneringen levend! Met een labeltje (‘liefs van’-hartje, sterretje, mooie herinneringen) wordt het kussen nog persoonlijker. We begrijpen hoe belangrijk het is. Daarom garanderen wij dat het Troostkussen binnen 48 uur nadat wij de kleding hebben ontvangen bij u thuis bezorgd wordt. 

Voorbeelden zijn te vinden op onze winkel pagina onder Troostkussens.

Het rouw – en troostproces verloopt voor iedereen anders. De wensen voor een herinneringskussen – of deken verschillen eveneens. Geen wens is te gek om te bespreken. Misschien wilt u liever een urntas of een hoes. Veel is mogelijk. Daarom staan wij voor u klaar om langs te komen en uw wensen te bespreken. Wij zijn Arjan en Jostal van YourPatchwork. Bel ons gerust op 06-16191711.